Машини за рязане и снемане на фаска / крайцване на тръби с OD и ID закрепване

Предлаганите OD машини могат да отрязват тръби и тръбопроводи, както и да отрязват и едновременно с това да крайцват ръбовете чрез отнемане на стружка с помощта на режещи пластини, монтирани на въртящи се с ниски обороти две седла. Захватът на машината за фаска се осъществява по външната стена на тръбата с помощта на челюсти с подложки за съответния външен диаметър на тръбата.
Машината за рязане и фаска на тръби се управлява ефективно от един или двама оператора, но в зависимост от теглото на машината при закрепването й може да е необходима помощта на още един или двама човека,или за по-големите машини - подходящи повдигателни съоръжения.
Всяка машина с външен захват към тръбата се предлага с електрически, хидравличен или пневматичен двигател по избор.

Предлаганите ID машини крайцват ръбовете на тръбите чрез отнемане на стружка с помощта на режещи пластини, монтирани на въртящо се с ниски обороти седло. Захватът на машината за фаска се осъществява във вътрешността на тръбата с помощта на самоцентриращ се регулируем дорник.
Машината за фаска на тръби се управлява ефективно от един оператор. В зависимост от теглото на машината при закрепването й може да е необходима помощта на втори човек.
Всяка машина се предлага с електрически или пневматичен двигател по избор.

Машина за рязане и фаски на тръби серия OD

Машина за рязане и фаски на тръби OD

За тръби с външен диаметър от Ø 168 до 1230 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби серия PBM.AF

Машина за фаски на тръби PBM.AF

За тръби с външен диаметър от Ø 28 до 76 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби PBM.25

Машина за фаски на тръби PBM.25

За тръби с вътрешен диаметър от Ø 16 до 25 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби PBM.76

Машина за фаски на тръби PBM.76

За тръби с вътрешен диаметър от Ø 25 до 76 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби PBM.159

Машина за фаски на тръби PBM.159

За тръби с вътрешен диаметър от Ø 60 до 159 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби PBM.210

Машина за фаски на тръби PBM.210

За тръби с вътрешен диаметър от Ø 65 до 210 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби PBM.340

Машина за фаски на тръби PBM.340

За тръби с вътрешен диаметър от Ø 145 до 340 мм

Вижте повече
Машина за фаски на тръби PBM.630

Машина за фаски на тръби PBM.630

За тръби с вътрешен диаметър от Ø 280 до 600 мм

Вижте повече

Отличителни характеристики

OD или ID ЗакрепванеЗахващането към тръбата чрез разпъващи вложки или подложки осигурява бързо и точно подравняване към тръбата преди началото на обработката. При ID машините разпъването се управлява от дорника едновременно в три посоки към стената на тръбата и гарантира самоцентрирането на седлото с режещите пластини към ръбовете на тръбата. OD машините изискват ръчна настройка от оператора.
Двубобинен магнит Снемането на фаска чрез студена обработка - отнемане на стружка - има многобройни предимства. Най-важните са висока производителност, икономичност, качествен и точен резултат без промяна на свойствата на метала в областта на обработване, без необходимост от допълнителни операции, мобилност, удобство при работа....
Temptec Всички машини могат да снемат фаски / крайцват външно, вътрешно и челно. Предлаганите режещи пластини в комплекта на доставка на машините позволяват снемане на външна фаска от 30° или 37.5°, вътрешна фаска от 15°, както и челно пристъргване 0°. Стандартно машините се доставят в пластмасов или дървен съндък, с пълен комплект вложки за съответния обхват на обработваемите диаметри тръби и необходимия инструмент.

Качество

Маркировка

Машините за снемане на фаски на тръби имат маркировки CE и се придружават от Декларация за съответствие.

Гаранция

Всички машини за снемане на фаска на тръби са с гаранционен срок от 12 месеца. При определени условия, гаранционният срок е до 36 месеца.